Dohányzóasztalok

Sorrend:

DOHÁNYZÓASZTALOK - NAPPALI BÚTOR WEBÁRUHÁZ - PRAKTIKUS ÉS MINŐSÉGI

Dohányzóasztalok, lerakóasztalok és oldalasztalok

A Halmar dohányzóasztal kínálata a kiváló minőség és dizájn mellett a praktikum elvárásainak is megfelel. Dohányzóasztalainkkal nem jelenthet többé gondot egy helyiségben a térközép, az általában kieső sarok, vagy akár egy közlekedő oldalfalának elegáns berendezése sem. Ha információra van szükséged, akkor hívd a +361 258 5157-es ügyfélszolgálati telefonszámunkat.

A tökéletes dohányzóasztal felfedezése

Egy jó dohányzóasztal segítségével komolyabb anyagi befektetés nélkül szebbé tehetjük a nappalit és megreformálhatjuk annak hangulatát. De milyen a jó dohányzóasztal? Milyen szempontokat érdemes figyelembe vennünk a kiválasztáskor? Segítünk nektek megtalálni a tökéletes darabot.

Dohányzóasztal tekintetében számos variáció között választhatsz nálunk. Anyagát tekintve üveg és fa a legjellemzőbb, de előfordulnak fém dohányzóasztalok is a kínálatunkban. A fa kétségtelenül egy rendkívül időtálló bútordarabot kínál nekünk, de tény, hogy az ápolása több odafigyelést igényel, mint egy üveg asztal esetében. Általában azt szoktuk javasolni, hogy naggyermekes családok számára inkább a fa dohányzóasztalt érdemes választani. Az üveg esetében jobban oda kell figyelnünk, hogy ne tegyenek kárt benne a gyerekek, illetve biztonságosabb is a fából készült verzió nagycsaládosoknak. 

Az üveg némiképp "igénytelenebb" anyag, mint a fa, ezért kevesebb odafigyelést igényel. A fém dohányzóasztalok szintén rendkívül tartósak, de a tisztítás során alaposabbnak kell lennünk, mert a szennyeződések jobban látszódnak rajta.

Az asztallap színét tekintve is rendkívül bőséges nálunk a választék. Minden típusú enteriőrhöz találhatsz majd megfelelő dohányzóasztal alternatívát. Ez ugyancsak igaz a váz színére is, számos variációval tudunk szolgálni. 

A stílus tekintetében sem kell hiányt szenvedni semmiben, hiszen mind a modern, a skandináv, a loft és a glamour stílusokhoz tudunk kínálni kiváló minőségű dohányzóasztal alternatívát. Na de milyet hova?

Alapvetően mindig azt szoktuk ajánlani, hogy a helyiség stílusának megfelelő dohányzóasztalt válasszunk magunkat. Ennek ellenére bizonyos ritka esetekben még kombinálhatók is a különböző stílusok. Például a modern dohányzóasztalok nagy része jól illik a loft környezetbe is. A skandináv stílus esetében is találhatunk olyan természetes színű dohányzóasztal alternatívát, amely remekül passzol, noha nem ugyanabból a lakberendezési irányzatból származik.

Ha bármi kérdésed felmerülne, keresd mindig segítségre kész ügyfélszolgálatunkat, ahol készséggel állnak rendelkezésedre.