Ágykeretek

Sorrend:

ÁGYKERETEK - HÁLÓSZOBA BÚTOR WEBÁRUHÁZ - ELLENŐRZÖTT MINŐSÉG

90cm, 140cm, 180cm széles ágyeretek, ágyrácsok

Kínálatunk: 90cm, 140cm és 180cm széles ágykeretek ágyráccsal, textilbőr kárpitozással lapra szerelten, rövid szállítási határidővel. Ha információra van szükséged, akkor hívd a +361 258 5157-es ügyfélszolgálati telefonszámunkat.

Mennyit érne meg neked a pihentető alvás?

Az ágykeret kiválasztásakor kétségtelenül az egyik legfontosabb tényező, hogy megfelelő kényelmet nyújtson. Ha tökéletes a pihenés, akkor lényegesen energetikusabbak leszünk és hatékonyabbak is. Nem kérdés, hogy a megfelelő alvás hatással van a mindennapi életünkre. 

Ágykereteinket úgy választottuk ki, hogy a megfelelő matraccal kombinálva tökéletes alvást biztosítsanak. Ráadásul rendkívül strapabíró anyagból készültek, ezáltal hosszú éveken keresztül megőrzik tökéletes minőségüket. Nem kell attól tartanod, hogy néhány év múlva már le is kell cserélned a nálunk vásárolt ágykeretet. 

Milyen anyag a számomra legmegfelelőbb?

Fa vázas és fém vázas ágykeretek közül tudsz választani nálunk, attól függően, hogy épp melyik anyagot preferálod. A fém vázas ágykeret jellemzően a klasszikus stílusú ágyakra jellemző. 

Fa vázas ágykereteink pedig alapvetően a modern kategóriákba tartoznak. Ezek az ágyak remekül alkalmasak a modern és a skandináv stílusú otthonokba egyaránt. 

Milyen plusz funkciók lehetnek érdekesek a választáskor?

Amikor ágykeretet választunk magunknak, akkor már nem feltétlen csak a kényelem és a megjelenés, de praktikusság is rendkívül fontos szempont lehet. Gondoljunk csak bele, hogy milyen gyakran használjuk az ágyneműtartót a kisebb tárgyak tárolására. Pontosan azért, hogy az ágykeret segítségünkre legyen a hálószoba tárgyak rendszerezésére, fiókos ágyak között is bőségesen tudsz válogatni. A szűkös hálószobába is kiváló alternatíva lehet a nálunk kapható ágykeret. Könnyen és gyorsan tárolhatuk és rendszerezhetjük a dolgokat benne.

Milyen méret a meghatározó

Függően attól, hogy éppen milyen és mekkora hálószobába tervezzük többféle méret kombinációból is tudsz válogatni nálunk. Kínálatunkban megtalálhatóak a 90, 120,140, 160, 180 centiméteres ágyak között tudsz válogatni. Tehát elmondhatjuk, hogy biztosan fogsz a hálószobád méretének megfelelő darabot találni a kínálatunkban. 

Bármilyen ágykeretre is essen a választás abban biztos lehetsz, hogy nálunk megtalálod a tökéletes darabot. Természetesen 100% garanciával kínáljuk Neked ezeket a termékeket, így biztosítva számodra a tökéletesen rizikó mentes vásárlást. Ha segítségre lenne szükséged, keresd mindig segítőkész ügyfélszolgálatunkat, akik készséggel állnak rendelkezésedre.