Állófogasok és Tükrök

Sorrend:

ÁLLÓFOGASOK ÉS TÜKRÖK - ELŐSZOBA BÚTOR WEBÁRUHÁZ - ELEGÁNS ÉS DÍSZES

 

Állítható dupla ruhaállványok, állófogasok és elegáns szobainasok

Kalap és ruhatartók széles választékban, többféle anyagból, számtalan színben. Fém-, fa-, króm fogasok között nézelődhetsz. Akár elegáns szobainast is vásárolhatsz webáruházunkban. Emellett előszobádba lakásodhoz illő színben és stílusban válogathatsz különböző tükreink közül! Ha információra van szükséged, akkor hívd a +361 258 5157-es ügyfélszolgálati telefonszámunkat.

Mitől igazán különleges egy állófogas?

Az állófogas kiváló alternatíva az előszoba dekorálására. Míg korábban alapvetően a ruhák tárolása volt a cél, mára már az állófogasok remek dekorációs lehetőségként is szolgálhatnak az otthonodban.Igyekeztünk rendkívül széles színpalettát felsorakoztatni pazar minőségű állófogasokból, hogy minden otthonba tökéletesen passzoljon. 

Az első benyomás

Nem kérdés, hogy az előszoba rendkívül fontos eleme otthonunknak, mégsem tulajdonítunk túl nagy jelentőséget neki. Pedig ez az a helyiség, amely az első benyomást teszi családtagjaink, barátaink számára, így nem megkérdőjelezhető a jelentősége. Az előszoba elmaradhatatlan kelléke az álló vagy fali fogas, melyen praktikus formában tárolhatjuk a ruháinkat. Mindemellett pedig dekorációs célt is szolgál. A fogas legnagyobb előnye, hogy nem foglal el túl nagy helyet az előszobában, viszont praktikus tárolást biztosít számunkra.

Nagy családosok számára remek alternatíva lehet a ruhaállvány, melyen még több ruhanemű tárolására alkalmas.

Lássuk, hogy milyen termékekkel találkozhatsz a Halmarbútornál. Fogasaink között szinte minden lakberendezési stílusra találsz megfelelő alternatívát. Klasszikus, modern és skandináv otthonokba is kínálunk többféle állófogast és ruhaállványt, de a loft otthonok számára is van pár kiváló ötletünk.

W11 Állófogas Fekete

A w11 állófogas tipikusan egy olyan bútordarab, amely nem csak a klasszikus, de a modern stílusú enteriőrben is remekül megállja a helyét. Stabil kialakításának köszönhetően meglepően sok nehéz ruhaneműt tudsz tárolni rajta, anélkül, hogy eldőlne, vagy elveszítené a stabilitását.

W46 Állófogas ezüst színben

A W46 állofogas a modern elegancia nagykövete, amely igazi prémium hangulatot csempész az előszobádba. Tömör fából készült, így biztosan hosszú éveken keresztül megőrzi tökéletes minőségét. Praktikus kialakításából adódóan meglepően sok ruha tárolására alkalmas. Mind a klasszikus, mind a modern stílusú otthonok számára erősen ajánlott.

W34 Állófogas

A krómozott acélból készült elegáns W34-es fogas már igazi glamour hangulatot juttat el az otthonod horizontjára. Nem csak megjelenésében, de minőségében is tündököl, hiszen a kiváló minőségű alapanyagok garantálják a hosszútávú használatot. Rendeld meg most és varázsolj igazán különleges hangulatot. 

NARVIK WU-1 fekete, sonoma tölgy fogas

Abban az esetben, ha nagy a család és fokozott terhelhetőségre van szükség a fogas részéről, remek megoldás lehet a WU-1 fogas. Nem csak ruhákat tudsz tárolni rajta, de két polc is helyet kapott a fogason, így növelve a terhelhetőséget. Igazán praktikus választás nagycsaládosok részére.

W-56 állófogas

A w-56 állófogas megjelenésében is tündököl. Kiváló választás lehet a modern, a loft és klasszikus stílusú otthonok számára. A porszórt acél váznak köszönhetően rendkívül hosszantartó használatot biztosít. Megjelenése egy fához hasonlatos, a rajta lévő ágak szolgálnak remek tárolóként a ruhaneműk részére. Összességében egy rendkívül mutatós megjelenésű darab. 

W-50 állófogas fehér

Amennyiben egy ág nem elegendő, íme egy igazán sokoldalú alternatíva. A W-50 fogas lenyűgöző megjelenéséhez csak praktikussága érhet fel. Számos tárolási lehetőséget találhatunk rajta. 

W30 Állófogas Éger

Ha az igazi klasszikus stílusú fogasok iránt érdeklődnél, természetesen abban az esetben is tudunk megfelelő terméket ajánlani Neked. Nem kell többé sarokba vágnod az esernyőt vagy széken tárolni a kabátot, dzsekit. Ezzel a fogassal megreformálhatod az előszobádat. A klasszikus elegancia képviselője, mely strapabíró, hajlított fából készült. 

WU-28 szobainas fekete

A következő szobainas remek megoldás lehet a modern és a loft stílusú enteriőr számára. Festett acélból készült, így a hosszútávú használat garantált. Ne lepődj meg, ha már rövidtávon elengedhetetlenné válik a használata, hiszen szinte minden fontos ruhaneműt igényesen tárolhatsz a fogason.

Ha beszerzünk egy új fogast egy dologban biztosak lehetünk. El se fogjuk tudni képzelni az életet nélküle, már néhány napos használat után sem.