Étkezőasztalok

Sorrend:

ÉTKEZŐASZTALOK - ÉTKEZŐ BÚTOR WEBÁRUHÁZ - ELEGÁNS ÉS TÁRGYALÓKÉPES

Étkezőasztalok családi étkezésekhez vagy tárgyalásokhoz

Kiváló minőségű termékeink a kulturált étkeztetés mellett alkalmasak elegáns tárgyalások lebonyolítására is. Férőhely a típustól függően: 2 személyes, 2-4 személyes, 4-6 személyes, de akár 8 személyes asztalt is választhatsz. Ha információra van szükséged, hívd a +361 258 5157-es ügyfélszolgálati telefonszámunkat.

A tökéletes étkezőasztal felfedezése

A tökéletes étkezőasztalt megtalálni nem mindig egyszerű feladat. Nagyon sok szempontot figyelembe kell vennünk a kiválasztáskor. Ráadásul az étkezőasztal tipikusan az a bútordarab, amelyet nem néhány hónapra vásárolunk meg, ezért érdemes jól átgondolnunk a választást. De milyen a tökéletes asztal? Melyek azok a szempontok, amelyeket érdemes figyelembe vennünk? Segítünk megtalálni a számodra tökéletes darabot!

Az asztallap anyagát tekintve kétféle verzió között tudsz választani nálunk. A klasszikus és közkedvelt fából készült étkezőasztal, továbbá az üveg verzió. Alapvetően már a modern fa étkezőasztalok nem igényelnek túl nagy odafigyelést, mint korábban. Tehát tulajdonképpen a lakás vagy otthon stílusa lesz az, ami meghatározza, hogy melyik anyagot lesz érdemes kiválasztanunk. 

A modern stílus mellé választhatunk mind a fa, mind pedig az üveg stílusú asztalokból egyaránt. Arra érdemes figyelnünk, hogy a már meglévő étkezőszékek stílusához mindenképpen passzoljon a kiválasztott asztal. Tehát, ha fából készült székeink vannak, igyekezzünk fa étkezőasztalt választani hozzá.

Stílusok tekintetében rendkívül széleskörű a paletta nálunk. Választhatsz loft, klasszikus, skandináv és modern étkezőasztalok közül, tehát minden olyan terméket megtalálhatsz, amelyek tökéletesen igazodnak az otthonod hangulatához. 

A modern étkezőasztalhoz jó szívvel ajánljuk nektek a rendkívül népszerű szánkótalpas étkezőszéket, hogy azzal kiegészítve elérhesd a tökéletes összhatást. 

Az üveg étkezőasztalok esetében általában a fémvázas székeket szoktuk ajánlani kombinációnak, mert remekül harmonizálnak egymással. 

Stílusok gyűrűjében - Lássuk a felhozatalt

Ahogy korábbban már említettük minden stílushoz találsz megfelelő terméket nálunk. Van, aki inkább a klasszikus stílust preferálja, mások pedig a modern irányzat elkötelezett rajongói. De lássuk milyen termékeket találhatsz a különböző irányzatokhoz.

Skandináv

A skandináv letisztult stílus, a maga napfényes enteriőrjével és a természetes anyagok használatával rendkívül népszerű a lakberendezés világában. Nem is csoda, hiszen a letisztult színek és anyagok igazán harmónikus életteret teremtenek. Természetesen nekünk is számos skandináv stílusú étkezőasztalunk van, amelyeket jószívvel ajánlunk neked. Lássuk is a listát.

Socrates étkezőasztal

David étkezőasztal

Ruben bővíthető étkezőasztal

Edward bővíthető étkezőasztal

Klasszikus stílus

A klasszikus stílusra szintén jellemzőek a fényes belső terek és nagy ablakok. Továbbá a meleg színek. Természetesen itt főleg a fa dominál a bútorok tekintetében, ezért is igyekeztünk ebből az anyagból készült étkezőasztalokat felsorakoztatni. A tágas belső terek csak erősítik a klasszikus stílusjegyeket. Remekül mutatnak a gyönyörű fa étkezőasztalok egy ilyen jellegű enteriőrben.

Az alábbi fa értkezőasztalokat ajánljuk a klasszikus stílus mellé

Modern stílus

A modern stílus nagyon hasonló a minimálhoz, leszámítva, hogy lényegesen több meleg színárnyalatot enged meg a lakberendezés terén. Itt határozottan megjelennek a letisztult stílusú bútordarabok és nagyon jellemző a magasfényű étkezőasztal is. Általában ezekhez az asztalokhoz szoktuk ajánlani a szintén közkedvelt szánkótalpas székeket. Ebben az irányzatban mind az üveg, mint pedig a fa étkezőasztalok rendkívül népszerűek. Lássuk, hogy milyen modern stílusú asztalokkal találkozhatsz nálunk:

Loft stílus

A loft stílusú lakberendezés is egy a napjainkban legnépszerűbb irányzatok közül. A betonoszlopok, a látható csövek már már természetesen stílusjegyei az irányzatnak, akárcsak az egybe nyitott, tágas terek. Bútorok tekintetében a férfias, fémből készült székek és asztalok a dominánsak. Mindemellett természetesen a beton is nagy szerepet kap a loftra leginkább jellemző anyagok sorában. A loft stílusába jól illeszkednek a meghökkentő, meglepő darabok is.

Az alábbi Loft étkezőasztalokat emeltük ki nektek a bőséges kínálatunkból:

Akármelyik étkezőasztal mellett is hozod meg a döntést, mi örömmel segítünk neked bármilyen kérdésed is felmerülne. Fordulj ügyfélszolgálatunkhoz bizalommal.