A tökéletes étkezőszék megtalálásra

 

Manapság már számtalan jobbnál jobb étkezőszék alternatívával találkozhatunk a piacon. De vajon melyik a legmegfelelőbb? Milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a kiválasztáskor? Hogyan tehetjük a helyiség hangulatát ellenállhataltanná? Segítünk megtalálni nektek a számotokra tökéletes darabot 10 év tapasztalattal a hátunk mögött. 

 

Támlával vagy támla nélkül?

 

A háttámla kétségtelenül rendkívül fontos egy étkezőszék esetében. Lényegesen kényelmesebb a használata a széknek és jó tartást is biztosít. Ezért mindenképpen ajánljuk, hogy háttámlás étkezőszék kerüljön kiválasztásra. Sokszor nem tudunk megfelelő kompromisszumot kötni design és használat között. Hiába illik tökéletesen az enteriőrbe egy támla nélküli étkezőszék, sajnos az esetek nagy részében nem kínál megfelelő kényelmet. Tehát az ilyen esetekben törekedjünk rá, hogy nem csak a megjelenést, de komfortosságot is szem előtt tartjuk.

 

Stílusok szerint

 

Áruházunkban szinte minden stílushoz találhattok megfelelő étkezőszék alternatívát. Az iparias loft stílusú indusztriális irányzathoz méltó fémből készült székekkel is találkozhatsz, de ugyanakkor skandináv stílusú étkezőszékekkel is. Természetesen a klasszikus irányzatok kedvelői számára is tudunk néhány remek ötlettel szolgálni. A modern szánkótalpas székek nagyon jó lehetőséget biztosítanak a letisztult belső terek számára. Ugyanakkor rendkívül kényelmes darabok, melyek hosszú éveken keresztül megőrzik tökéletes minőségüket. 

 

Gyerek mellé

 

Nagyon fontos, hogy gyerekek mellé inkább a strapabíró anyagokat preferáljuk. MDF, fa, fém leginkább ezeket az anyagokat érdemes fontolóra vennünk az étkezőszék kiválasztásakor. Óvakodjunk a magasfényű és a világosabb felületű székektől, hiszen könnyen és gyorsan koszolódhatnak. Mindemellett érdemes bőr helyett, inkább a textil ülőtámlás székeket kiválasztanunk. 

 

Színek gyűrűjében

 

Akármilyen étkezőszék is kerüljön kiválasztásra egy dolog nagyon fontos. Igyekezzünk hangulatban és színvilágban a helyiségre jellemző tulajdonságokat követni. Az asztal némiképp eltérhet az étkezőszéktől, amennyiben szeretnénk azt külön kiemelni, de drasztikus  változtatásokat ne ejtsünk az étkezőn, hiszen fontos, hogy stílusában és megjelenésében passzoljanak az ott lévő bútorok.

 

Ugyanez igaz az étkezőszék stílusjegyeire is. Ügyeljünk rá, hogy ne nagyon ugráljunk a különböző irányzatok között. A skandináv stílusú belső terekhez, szintén skandináv étkezőszéket kiválasztani és így tovább.

 

Olcsó húsnak…

 

Természetesen az ár szempontjait is érdemes jól átgondoltan kezelnünk, amikor igyekszünk megtalálni a tökéletes széket. Általánosságban elmondható, hogy az olcsóbb étkezőszékek sajnos nem bírják olyan sokáig, mint drágább társaik. Természetesen nem csak a dekoráció, de bútor esetében is rendkívül fontos, hogy ne a legolcsóbb darabot válasszuk ki magunknak. Ebből kifolyólag, ha rendszeresen közösen étkezik a család és nagy terhelésnek vannak kitéve, mindenképpen a drágább darabokat érdemes megrendelni. Nem biztos, hogy jól járunk egy olcsó székkel, ha azt néhány hónap után már cserélhetjük is le. Összegzés

 

Reméljük, hogy sikerült inspirálnunk a leírásunkkal és segíteni Neked, hogy megtaláld a tökéletes étkezőszéket. Egy biztos. Az étkezőszék kiválasztását mindenképpen alaposan körbe kell járnunk, hiszen opcionálisan egy olyan bútordarabról beszélünk, amely hosszú éveken keresztül kiszolgálja majd az igényeinket. Ha bármi kérdés felmerülne, fordulj hozzánk bizalommal.


Étkezőszékeinket ezen az elérhetőségen találhatod meg:https://halmarbutor.hu/fem-etkezoszekek


×

FEL